skip to Main Content

J. van Woezik Schilderwerken levert diverse diensten;

  • Schilderwerken
  • Glaswerkzaamheden
  • Behangen
  • Houtrotbehandelingen
  • Kleinschalig timmerwerk
  • Airless spuiten

Schilderwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten. Of het nu onderhoud, nieuwbouw of renovatie en restauratieschilderwerk betreft, J. de Woezik Schilderwerken is allround vakschilder. Wij blijven ontwikkelingen op de voet volgen zodat u verzekerd bent van het gebruik van goede, professionele materialen. Hierdoor krijgt u een perfect resultaat. Ook kunnen wij een adviserende rol spelen voor wat betreft de toe te passen kleuren. De schilders van J. de Woezik zijn ervaren vakmensen, goed opgeleid en met liefde voor hun vak.

Binnenschilderwerk
Door het schilderen of behangen van een (slaap)kamer, keuken, trap of binnenkozijnen kan u huis een totaal nieuwe aanblik krijgen. U kunt hierbij gebruik maken van traditionele technieken als ook moderne materialen. Succes is verzekerd! Maak eens een afspraak over uw plannen. Wie weet komen hier nog hele leuke ideeën uit!

Buitenschilderwerk
Door onze ervaring op het gebied van buitenschilderwerk zijn wij in staat uw huis te schilderen zodat het weer beschermd is tegen zon, regen en wind.
Natuurlijk is dit mogelijk in elke kleur die past bij de sfeer van uw woning of zakenpand en bij de omgeving. Ook hier werken wij uiteraard weer met professionele materialen. Door de ontwikkeling in de verfindustrie is het mogelijk om ook in de herfst en winter door te werken, al dan niet met afscherming. Komen we tijdens ons schilderwerk houtrot tegen dan pakken we dat natuurlijk meteen mee.

 

Glaswerkzaamheden

Als erkend Glaszetbedrijf leveren wij elk type glas. Of het gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden u voor elke situatie de juiste oplossing. We geven u graag advies. Maak gerust een afspraak en wij verzorgen het hele traject voor u. Dus zowel, opmeten, bestellen en plaatsen.

 

Behang

We verzorgen al de denkbare soorten behang en wandbekledingen voor particulieren en bedrijven. Zo werken we regelmatig met het traditionele behang maar ook vinyl behang, foto behang, behang in hout-looks zoals bamboe behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en het glasweefsel behang. De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang aanbrengen. Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken.

Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze, omdat nieuwe muren de neiging hebben om tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Dit is voor glasweefsel veel minder problematisch omdat het scheuroverbruggend is. Ook kan het achteraf op een gescheurde muur vaak direct op de onderliggende laag worden geplakt.

 

Houtrot

De laatste jaren is er in het onderhouds schilderwerk een hele nieuwe tendens ontstaan voor wat betreft de voorbehandeling van de ondergronden. In het verleden werd er vaak een timmerman bijgehaald voor het repareren van houtrot. Tegenwoordig liggen deze werkzaamheden bij de ervaren onderhoudsschilder. Werd er vroeger nog een nieuw kozijn geplaatst wanneer er een stukje rothout in voor kwam, tegenwoordig kan er met behulp van 2-componenten reparatie middelen een perfecte reparatie plaatsvinden dit na het aanbrengen van een verfsysteem onzichtbaar verdwijnt. J. van Woezik Schilderwerken verzorgt dus ook kleine houtrotreparaties.

 

Kleinschalig timmerwerk

Wij verzorgen ook kleinschalig timmerwerk zoals het vervangen van binnenlichten en deuren, het uitvoeren van houtrotreparaties en het vervangen van boeidelen. In combinatie met uit te voeren schilderwerk kan desgewenst ook nieuw raam- en deurbeslag aangebracht worden.

Back To Top