skip to Main Content

Van Woezik; geen onbekende naam in de schilderswereld.

In 2002 werd J. van Woezik Schilderwerken opgericht.

In de afgelopen jaren is J. van Woezik Schilderwerken een bekende naam geworden binnen de regio en daarbuiten. Tevens heeft het bedrijf bewezen dat het zeer divers inzetbaar is: van nieuwbouwwoning tot verbouwde woning van woningstichtingwerk tot onderhoudsplannen voor Verening van Eigenaren van kazerne tot kapsalon.

Naast schilderwerk is het bedrijf ook zeer ervaren in behangwerk. Met name glasvezelbehang wordt veel geplakt, zowel in de particuliere sector als in de bedrijfssector. Ook voor glaswerkzaamheden, kleine reparaties aan hout- en timmerwerkzaamheden en uiteraard kleuradvies bent u bij J van Woezik schilderwerken aan het juiste adres.

Hoewel J. van Woezik Schilderwerken een van oorsprong klein, persoonlijk bedrijf is, is het zeer zeker inzetbaar voor grote klussen. In de loop der jaren heeft het bedrijf een vaste kring van betrouwbare vakpartners om zich heen opgebouwd die bij grote klussen ingezet kunnen worden.

Als bijvoorbeeld Verening van Eigenaren kunt u samen met het bedrijf een meerjarenonderhoudsplan opstellen voor uw gebouw, zodat u verzekerd bent van uitstekend onderhouden schilderwerk.

J. van Woezik Schilderwerken: uitstekend werk voor een eerlijke prijs!

Back To Top